Mötesplats:
S:t Paulsgatan 11 A, 118 46 Stockholm


Lotta Brännström

Arbetar med psykodynamisk affektfokuserad psykoterapi. Mindfulnessinstruktör.

Bakgrund Jag utbildade mig på 90-talet till jurist, bytte bana och diplomerade mig som organisationskonsult och mentorcoach inom Psykosyntes. Intresset för gruppers utveckling och samarbetsklimat ledde till att jag blev grupphandledare/facilitator inom The Human Element.  Fördjupade samtidigt mitt intresse för förändringens psykologi och utbildade mig till samtalsterapeut (steg-1). Jag har även kompletterat med utbildningar inom hypnos och mindfulness. Har arbetat som samordnare och chef inom utbildningsbranschen. Sedan 2009 arbetar jag huvudsakligen som samtalsterapeut men tar även uppdrag som coach. Jag finns idag på S:t Pauls psykoterapimottagning, S:t Paulsgatan 11

På deltid studerar jag på psykoterapeutprogrammet vid SAPU och tar inom ramen för utbildningen emot patienter till reducerat pris.

Varmt välkommen att höra av dig.

0733-90 54 93
lotta.brannstrom@viainsikt.se


Ingalill Söderberg

Inga-Lill_20130320_001

Jag är disputerad inom samhällsvetenskapliga ämnen och har en grundläggande psykoterapiutbildning samt vidareutbildning inom korttidspsykoterapi, mentaliseringsbaserad terapi (MBT) och kognitiv beteendeterapi (KBT). Jag bedriver idag forskning och undervisning vid Kungliga Tekniska högskolan (KTH) i Stockholm. Min forskning handlar i huvudsak om professionella samtal och frågor om individers förståelse av olika former av risk.

Jag har lång erfarenhet av arbete med kommunikation i olika former och är också verksam som författare av läromedel. Genom tidigare yrkesliv och från KTH har jag erfarenhet av arbetsledande uppgifter och helhetsansvar för såväl verksamhet som personal inom privat och ideell sektor. Vid sidan av arbetet på Via Insikt och på KTH är jag engagerad som volontärterapeut vid den öppna psykoterapimottagningen ”1825 – Terapi på unga villkor” (tidigare en verksamhet i Stadsmissionens regi).

För närvarande läser jag på psykoterapeutprogrammet vid SAPU och tar inom ramen för utbildningen emot patienter till reducerat pris.

Välkommen att höra av dig för att boka en tid eller ställa en fråga!

0708-15 09 50
ingalill.soderberg@viainsikt.se

Facebooktwitterlinkedinby feather